Karrier

A Café Communications (a Café Csoport tagja és a WeCan network alapítója) egy magyar tulajdonú, sokszoros díjnyertes reklámügynökség, mely a régió 14 országában képviselteti magát partnerirodával.
Integrált és digitális fókuszú kampányokon dolgozunk olyan nemzetközi márkák számára, mint az OTP Bank, a Coca-Cola, Fanta, Nestea, Audi, Seat, Nivea, Vision Express; de számos más, Magyarországon piacvezető márka kommunikációja is a nevünkhöz fűződik.
Irodánk Óbuda kellemes zöldövezetben található, saját kávézóval, sörcsappal, hangulatos kerttel és megannyi okos, inspiráló kollégával.
Ha szívesen hozzájárulnál szakmai profizmusoddal, és innovatív hozzáállásoddal csapatunk sikeréhez, akkor várjuk jelentkezésedet az alábbi pozíciók egyikére.


Pénzügyi munkatárs

Pénzügyi asszisztens kollégát keresünk irodai csapatunkba. Ha van tapasztalatod hasonló területen vagy érdekel a pénzügy világa, és rendelkezel minimum középfokú végzettséggel – jelentkezz!

Kattints a részletekért!


Senior márka kommunikációs szakértő

A Café Communications Kft. senior márka kommunikációs szakértőt munkatársat keres banki ügyfele feladatainak ellátására. A pályázatokat (CV, motivációs levél) 2018. október 10-ig várjuk.

Kattints a részletekért!


Amennyiben valamelyik pozíció felkeltette érdeklődésedet, fényképes önéletrajzodat küldd el Debreczenszki Fanninak a következő címre: hr@cafecommunications.hu .

MIÉRT DOLGOZZ NÁLUNK?

7+1 érv, hogy velünk dolgozz! 
1. Óriási kutyás élet van bent, te is behozhatod a sajátod!
2. Honorálunk bónusszal, és ha új ügyfelet hozol, jutalékkal!
3. Nálunk alanyi jogon jár a kávé!
4. Az ügynökség olyan nagy, hogy nem kell rettegned attól, hogy nem tudunk munkát adni.
5. Szuper, burjánzó zöld kertünk van, ahol tök jó hesszelni!
6. Minden héten van fogadóóra az ügyvezetőnél, szóval nyitott fülekre találsz.
7. Szeretjük egymást, ezért sokat lógunk amúgy is együtt: közösen indulunk a maratonon, a mi csapatunkhoz csapódnak a bulizni vágyók a versenygálákon és aki már elment a Caféból, azzal is jóban vagyunk. <3
+1: Nagy lehetsz Mortal Kombatban és FIFÁban!

Kíváncsi vagy, milyen a Cafénál dolgozni?
Kérdezd meg kollégáinkat!

HR

Ha éppen nincs olyan nyitott pozíciónk, ami érdekes lehet számodra, de szívesen csatlakoznál hozzánk, vagy kérdésed lenne, akkor írj Fanninak.

Debreczenszki Fanni
HR business partner

Kreatív
Kapunk-e rendes briefeket, milyen a kertben dolgozni? Detti elmondja, milyen az élete egy cafés kreatívnak. Ha kérdésed van, ne habozz, írj neki!

Dósa Detti
szövegíró

Account
Jófejek az ügyfelek és hazamegyünk-e hatkor? Ha más kérdés is felmerül benned, írd meg, és Tünde megmondja, mit kell tudnod a Caféról!

Rembeczki Tünde
senior account manager

Content
Félórás leadásokkal dolgozunk-e kizárólag és mégis tudunk röhögni munka közben? Ha többre is kíváncsi vagy, tedd fel kérdéseid Orsinak!

Gyüre Orsolya
senior szerkesztő

Média
Egész nap pók a falon pörgünk-e, de néha megköszönik a munkánkat? Kérdezd meg Rékát arról, hogy milyen itt, de tényleg!

Debreczy Réka
senior médiatervező

share on