Karrier

A Café Communications (a Café Csoport tagja és a WeCan network alapítója) egy magyar tulajdonú, sokszoros díjnyertes reklámügynökség, mely a régió 14 országában képviselteti magát partnerirodával.
Integrált és digitális fókuszú kampányokon dolgozunk olyan nemzetközi márkák számára, mint az OTP Bank, a Coca-Cola, Fanta, Nestea, Audi, Seat, Nivea, Vision Express; de számos más, Magyarországon piacvezető márka kommunikációja is a nevünkhöz fűződik.
Irodánk Óbuda kellemes zöldövezetben található, saját kávézóval, sörcsappal, hangulatos kerttel és megannyi okos, inspiráló kollégával.
Ha szívesen hozzájárulnál szakmai profizmusoddal, és innovatív hozzáállásoddal csapatunk sikeréhez, akkor várjuk jelentkezésedet az alábbi pozíciók egyikére.

Integrált médiatervező

Szívesen foglalkoznál nagy márkák kampányainak teljeskörű tervezésével (online, offline, tv) egy integrált kommunikációs ügynökségnél? Dolgozz nálunk egy sokszínű csapattal.

Kattints a részletekért!


Account manager

 Gyere a Caféhoz, dolgozz nagy márkák izgalmas kampányain, egy nyitott, sokszínű csapattal, Óbuda szívében, egy saját kávézóval és hatalmas kerttel rendelkező irodában!

Kattints a részletekért!


Senior Account manager

Gyere a Caféhoz, dolgozz nagy márkák izgalmas kampányain, egy nyitott, sokszínű csapattal, Óbuda szívében, egy saját kávézóval és hatalmas kerttel rendelkező irodában!

Kattints a részletekért!


Junior Copywriter

Junior szövegírót keresünk csapatunkba! Miért jó nálunk dolgozni? Mert egy jó csapattal ötletelhetsz, van hintánk és sörcsapunk, nálunk szabadon nyomhatod a jó szövegeket; ráadásul mi lettünk az év kutyabarát munkahelye. Találd meg nálunk a legújabb szerelemprojekted

Kattints a részletekért!


DTP Operátor

DTP Operátort keresünk a csapatunkba! Számodra is motiváló ha a munkád eredménye szembejön a utcai plakátokon, újságokban vagy az ügyfél termékein? Te is szereted a munkakörnyezeted a saját ízlésed szerint formálni? Akkor találd meg nálunk 2019 új kihívásait.

Kattints a részletekért!


Senior márka kommunikációs szakértő

A Café Communications Kft. senior márka kommunikációs szakértőt munkatársat keres banki ügyfele feladatainak ellátására. Érdeklődés esetén a pályázatokat (CV, motivációs levél) „senior márka kommunikációs szakértő” jeligével kérjük elküldeni.

Kattints a részletekért!


Amennyiben valamelyik pozíció felkeltette érdeklődésedet, fényképes önéletrajzodat küldd el Debreczenszki Fanninak a következő címre: hr@cafecommunications.hu .

MIÉRT DOLGOZZ NÁLUNK?

7+1 érv, hogy velünk dolgozz! 
1. Óriási kutyás élet van bent, te is behozhatod a sajátod!
2. Honorálunk bónusszal, és ha új ügyfelet hozol, jutalékkal!
3. Nálunk alanyi jogon jár a kávé!
4. Az ügynökség olyan nagy, hogy nem kell rettegned attól, hogy nem tudunk munkát adni.
5. Szuper, burjánzó zöld kertünk van, ahol tök jó hesszelni!
6. Minden héten van fogadóóra az ügyvezetőnél, szóval nyitott fülekre találsz.
7. Szeretjük egymást, ezért sokat lógunk amúgy is együtt: közösen indulunk a maratonon, a mi csapatunkhoz csapódnak a bulizni vágyók a versenygálákon és aki már elment a Caféból, azzal is jóban vagyunk. <3
+1: Nagy lehetsz Mortal Kombatban és FIFÁban!

Kíváncsi vagy, milyen a Cafénál dolgozni?
Kérdezd meg kollégáinkat!

HR

Ha éppen nincs olyan nyitott pozíciónk, ami érdekes lehet számodra, de szívesen csatlakoznál hozzánk, vagy kérdésed lenne, akkor írj Fanninak.

Debreczenszki Fanni
HR business partner

Kreatív
Kapunk-e rendes briefeket, milyen a kertben dolgozni? Detti elmondja, milyen az élete egy cafés kreatívnak. Ha kérdésed van, ne habozz, írj neki!

Dósa Detti
szövegíró

Account
Jófejek az ügyfelek és hazamegyünk-e hatkor? Ha más kérdés is felmerül benned, írd meg, és Tünde megmondja, mit kell tudnod a Caféról!

Rembeczki Tünde
senior account manager

Content
Félórás leadásokkal dolgozunk-e kizárólag és mégis tudunk röhögni munka közben? Ha többre is kíváncsi vagy, tedd fel kérdéseid Orsinak!

Gyüre Orsolya
senior szerkesztő

Média
Egész nap pók a falon pörgünk-e, de néha megköszönik a munkánkat? Kérdezd meg Rékát arról, hogy milyen itt, de tényleg!

Debreczy Réka
senior médiatervező

share on