A Café Communications (a Café Csoport tagja és a WeCan network alapítója) egy magyar tulajdonú, sokszoros díjnyertes reklámügynökség, mely a régió 14 országában képviselteti magát partnerirodával.
Integrált és digitális fókuszú kampányokon dolgozunk olyan nemzetközi márkák számára, mint az OTP Bank, a Coca-Cola, Fanta, Nestea, Audi, Seat, Nivea, Vision Express; de számos más, Magyarországon piacvezető márka kommunikációja is a nevünkhöz fűződik.
Irodánk Óbuda kellemes zöldövezetben található, saját kávézóval, sörcsappal, hangulatos kerttel és megannyi okos, inspiráló kollégával.
Ha szívesen hozzájárulnál szakmai profizmusoddal, és innovatív hozzáállásoddal csapatunk sikeréhez, akkor várjuk jelentkezésedet az alábbi pozíciók egyikére.

Senior szövegíró

Magabiztos, önálló, tapasztalt szövegíró kreatívot keresünk. Olyat, aki nem headline-okban gondolkodik, hanem ötletekben. Aki tud koncepciót alkotni, és azt komplett integrált kampányokban megvalósítani. Jól prezentál és képes konstruktív párbeszédet folytatni az ügyfelekkel. Aki egyszerre tehetséges és szakértő.

Létezik ilyen? Ha igen, nagyon meg fogjuk becsülni! Korrekt fizetéssel, emberi munkakörülményekkel, home office lehetőséggel, bónusszal, előrelépési lehetőséggel gondoskodunk arról, hogy jól érezze magát nálunk, és hogy a legjobbat hozhassuk ki egymásból.

Ha érdekel nyitott pozíciónk, jelentkezésedet CV-vel és portfólióval, bérigényed megjelölésével az alábbi e-mail címre várjuk: hr@cafecommunications.hu.

Senior art director

Vizuális kreatívot keresünk: valakit, aki nem ötleteket illusztrál, hanem ötleteket alkot. Aki képes azokat friss, egyedi módon meg is jeleníteni. Tud integrált kampányokban gondolkodni, a klasszikus felületek és műfajok mellett az online világban és a tartalmi megoldásokban is otthonosan mozog.
Magadra ismertél? Vagy éppen ilyenné szeretnél válni?

Akkor jelentkezz!

Korrekt fizetést, emberi munkakörülményeket, home office lehetőséget, bónuszt, előrelépési lehetőséget kínálunk. És ha egymásra találunk, mindent megteszünk, hogy a legjobbat hozhassuk ki egymásból.

Ha érdekel nyitott pozíciónk, jelentkezésedet CV-vel és portfólióval, bérigényed megjelölésével az alábbi e-mail címre várjuk: hr@cafecommunications.hu.

MIÉRT DOLGOZZ NÁLUNK?

7+1 érv, hogy velünk dolgozz! 
1. Óriási kutyás élet van bent, te is behozhatod a sajátod!
2. Honorálunk bónusszal, és ha új ügyfelet hozol, jutalékkal!
3. Nálunk alanyi jogon jár a kávé!
4. Az ügynökség olyan nagy, hogy nem kell rettegned attól, hogy nem tudunk munkát adni.
5. Szuper, burjánzó zöld kertünk van, ahol tök jó hesszelni!
6. Minden héten van fogadóóra az ügyvezetőnél, szóval nyitott fülekre találsz.
7. Szeretjük egymást, ezért sokat lógunk amúgy is együtt: közösen indulunk a maratonon, a mi csapatunkhoz csapódnak a bulizni vágyók a versenygálákon és aki már elment a Caféból, azzal is jóban vagyunk. <3
+1: Nagy lehetsz Mortal Kombatban és FIFÁban!

Kíváncsi vagy, milyen a Cafénál dolgozni?
Kérdezd meg kollégáinkat!

Kreatív
Kapunk-e rendes briefeket, van-e csocsóasztal? Balázs elmondja, milyen az élete egy cafés kreatívnak. Ha kérdésed van, ne habozz, írj neki!

Simon Balázs
szövegíró

Account
Jófejek az ügyfelek és hazamegyünk-e hatkor? Ha más kérdés is felmerül benned, írd meg, és Fanni megmondja, mit kell tudnod a Caféról!

Bárczi Fanni
account manager

Content
Félórás leadásokkal dolgozunk-e kizárólag és mégis tudunk röhögni munka közben? Ha többre is kíváncsi vagy, tedd fel kérdéseid Orsinak!

Gyüre Orsolya
senior szerkesztő

Média
Egész nap pók a falon pörgünk-e, de néha megköszönik a munkánkat? Kérdezd meg Rékát arról, hogy milyen itt, de tényleg!

Debreczy Réka
senior médiatervező

share on